Sabado 19 Noviembre a las 20h.

Homenaje a Salvador Iborra
-Semblança de Salvador Iborra (text de Sebastià Bennassar) a càrrec de la periodista i escriptora Núria Cadenes.
-Audiovisual d'homenatge al poeta
-Taula rodona amb Esther Coronil, Sebastià Bennassar i Jaume Pérez Muntaner
-Parlaments sobre la seva poesia i agraïments de la família.
-Actuació musical de Rafa Xambó.
 Entremig dels actes el poeta Manel Marí llegirà poemes de Salvador Iborra.



Salvador Iborra Mallol va néixer a València el 1978. Es va llicenciar en filologia catalana a la Universitat de València i va obtenir el màster en art, literatura i pensament a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Va iniciar la seva vida literària molt jove, guanyant petits premis locals des del 1995. El 1996 va conèixer Enric Valor, un dels literats que més l'han influït, com també Joan Fuster, Vicent Andrés Estellés i sobretot Gabriel Ferrater. Després d'anys de petites publicacions en llibres col·lectius  i de la plaquette "Clivellat", va estrenar-se en poesia el 2003 amb "Un llençol per embrutar", premi Betúlia de poesia, publicat per Viena Edicions. A aquest llibre el seguí "Les entranyes del foc", el 2005, premi Domènec Perramon d'Arenys de Munt. La seva consagració poètica va arribar amb "Les entranyes del foc", Onada Edicions 2010, premi Sagunt de poesia. Salvador Iborra era crític literari de "L'Espira", el suplement de cultura del Diari de Balears.

1 comentario:

  1. Jo vaig coneixerSalvador Iborra en la seis etapa com a estudiaMt de COU
    a Callosa de Segura(Vega Baixa) i vaig animar-,lo perquè estudiara i acabara l institut.Avui 21 de maig de 2014 acabe d assabentar- me q va morir i estic molt trist.L any 1997 vam coneixer personalment Lluís Llach al Teatre Circ d' Oriola .Ell. hi va ser mor feliç..
    Casualitats de la vida.Hui buscant Premis en literatura catalana vaig recordar- me d elkvi del seu premi d assaig i ves per on va fallir fa 3 anys.
    D.E.P . Amic Salvador.
    Gines Orenes.Professor.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.