sabado 18 abril, 12:30h

Presentación de la novela:
 "L'Any del Devorador" 
de Emil Piera
La mort d’un polític important en estranyes circumstàncies reuneix en un sol camí les vides de personatges tan allunyats entre ells com semblants en les seues necessitats més bàsiques. 
Un periodista traslladat de departament, un policia capaç de resoldre casos amb gats, un president del govern amb tics megalòmans, un assassí que s’ho menja tot, la filla d’un eminent científic reconvertida a periodista, una prostituta russa i un alcalde cocaïnòman van entrecreuant-se al llarg d’aquesta història per contar-nos un any de la seua vida: L’any del devorador.

Emili Piera, Sueca, 1954. Escriptor. Periodista veterà i amb ambició literària, conegué els aspectes més proletaris de l’ofici en premsa, ràdio i televisió, camí ascètic que li va descobrir les possibilitats expressives de la crònica i la columna, sovint amb l’humor com a sistema operatiu. Premi Llibertat d’Expressió. 
Autor de diversos relats curts i llibres de divulgació i combat ambiental, L’any del devorador és la seua quarta novel•la. Va obtenir el Premi de la Critica del Escriptors Valencians per Dietari de guerra. 
Viatger i tastaolletes, ha reconduït la passió adolescent per la Química pels camins del plaer gastronòmic (La nostra cuina) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario